Minden héten Új Készülék:

"Heti Ajánlat"-ban szereplő készülékek 10-20.000Ft kedvezménnyel!

Digitális Windows liszensz alapján frissen telepített Windows 10! BIOS frissítve, napra kész gyári driverek, vírusírtóval!      Külső és belső teljes felújítás / bővítés után csomagolva, 1 év jótállással, számlával (Bruttó ár) használatra készen kapod kézhez!

HETI AJÁNLAT:


15.000Ft kedvezménnyel! Akciós áron 99.990Ft

2023.05.29.-06.04-ig (Ajándék beüzemeléssel, és egy 15,6"-os laptop táskával!)

DELL LAPTOPOK:

HP LAPTOPOK:

LENOVO LAPTOPOK:

ASUS LAPTOPOK:

Termék kategorizálás:

- Új: Gyári új Dobozos készülék, gyártói garanciával!

- GOLD: Hibátlan állapot, vetekszik az újjal! 

- SILVER: Működése hibátlan, külsején használatból eredő nyomok/kopások előfordulnak!

- BRONZ: Működését és használatát nem befolyásoló, látványosabb esztétikai hibák/sérülések.

Minden készülék bevizsgálva, tesztelve, felújítva kerül átadásra, igény esetén memóriája bővíthető, HDD-je SSD-je nagyobbra cserélhető!

- ÁRGARANCIA: Ha ugyanazt a készüléket, ugyanilyen szolgáltatások mellet máshol olcsóbban megtalálod, akkor annyiért elviheted tőlem is!

- BEÜZEMELÉS, mint szolgáltatás a következőket tartalmaza:

Az itt látható hirdetések tájékoztató jellegűek! Segítséget nyújtanak a választásban, és a döntésben! A fotók illusztrációk, a feltöltött képek és az adatok viszont megfelelnek a valóságnak! Használt Laptopokhoz a tőltő+kábel tartozék! Lehetőség van azonnali Memória (RAM), és Tároló (HDD, SSD) bővítésére a helyszínen! A beüzemelés választható opció, viszont működési garanciát csak az általam beüzemelt készülékekre tudok vállalni! Más 3. fél általi telepítési, szoftverezési hibákért felelősséggel nem tartozom! Nem működő hardverek hibás illesztőprogram esetén is előfordulhatnak, így csak szakszerű beüzemelés esetén működnek tökéletesen. 

A különböző akciók egymással össze nem vonhatóak, és a készlet erejéig érvényesek! Ajándékkupon vásárolható, ezek beváltása a végösszegből kerülnek levonásra!  A beüzemelés választható opció, viszont működési garanciát csak az általam beüzemelt készülékekre tudok vállalni! Más 3. fél általi telepítési, szoftverezési hibákért felelősséggel nem tartozom! Nem működő hardverek hibás illesztőprogram esetén is előfordulhatnak, így csak szakszerű beüzemelés esetén működnek tökéletesen.