AKTUÁLIS   AJÁNLATOM:

A készülék beüzemelve: Windows 10 telepítve, BIOS frissítve, napra kész gyári driverekkel, vírusírtóval használatra készen, csomagolva, 1 év jótállással kerül átadásra, mely a feltüntetett Akciós ár mellett +AJÁNDÉK!

Termék kategorizálás:

- Új: Gyári új Dobozos készülék, gyártói garanciával!

- GOLD: Hibátlan állapot, vetekszik az újjal! 

- SILVER: Használatból eredő nyomok, esztétikai kopások előfordulnak!

- BRONZ: Működését és használatát nem befolyásoló esztétikai hibák/sérülések.

Minden készülék bevizsgálva, tesztelve, felújítva kerül átadásra!

Szükség vagy igény esetén memóriája bővítve, HDD-je SSD-re cserélve!

- ÁRGARANCIA: Ha ugyanazt a készüléket, ugyanilyen szolgáltatások mellet máshol olcsóbban megtalálod, akkor annyiért elviheted tőlem is!

- BEÜZEMELÉS, mint szolgáltatás a következőket tartalmaza:

Az itt látható hirdetések tájékoztató jellegűek, segítséget nyújtanak a választásban, és a döntésben! A fotók illusztrációk, a termékekről feltöltött képek és az adatok viszont megfelelnek a valóságnak! Laptop és PC esetében memória (RAM), és merevlemez (HDD, SSD) bővítésére is van lehetőség!  Laptopokhoz a töltő tartozék, PC és Monitorhoz kábel nem tartozik! A különböző akciók egymással össze nem vonhatóak, és a készlet erejéig érvényesek! Ajándékkupon vásárolható, ezek beváltása a végösszegből kerülnek levonásra!  A beüzemelés választható opció, viszont működési garanciát csak az általam beüzemelt készülékekre tudok vállalni! Más 3. fél általi telepítési, szoftverezési hibákért felelősséggel nem tartozom! Nem működő hardverek hibás illesztőprogram esetén is előfordulhatnak, így csak szakszerű beüzemelés esetén működnek tökéletesen.